free portfolio site templates

Kom og nyt en uforglemmelig ferie
Valle Marina

Valle Marina 

Valle Marina DNH SA er et spanskregistrert aksjeselskap som eies av Norges Astma- og Allergiforbund. Det består av 55 nydelig bungalows/leiligheter, et stort svømmebasseng, som er oppvarmet i vintersesogen, samt et barnebasseng. Det finnes også et behandlingsbasseng med en temperatur på 35°C, og treningsfasiliteter. Valle Marina har også en hyggelig restaurant og en snack-bar. Området har i tillegg et minimarked og døgnbetjent resepsjon (på dag- kveldstid er det skandinavisk talende resepsjonist, fra kl. 22:00 til 08:00 er det en nattevakt som snakker spansk og engelsk).  Området på Valle Marina har frodige og godt vedlikeholdte hager med utvidet hagestell tilpasset allergikere. Hele Valle Marina-området er inngjerdet og er dermed meget trygt, det er også godt avskjermet fra biltrafikk og annen støy. 
Kyststripen ved Barranco de la Verga har et såkalt mikroklima; tørt varmt og minimalt med pollen. Dermed er det spesielt egnet for alle med allergi, eksem, psoriasis og lungesykdommer. Selv midtvinters kan temperatur og klima sammenlignes med en god norsk sommer. Pålandsbrisen sørger for at luften ikke blir for varm eller trykkende - selv ikke midt på sommeren. Vanntemperaturen ligger mellom 20 og 23 grader. Havet er aldri langt unna - med deilige sandstrender - ideelle for familier med barn.

Valle Marina

Det er ca. 300 meter ned til stranda på ANFI, som er åpen for publikum. Alle strender på Gran Canaria er åpne, da det ikke er lov med private strender. Det er solsenger til leie og mange vannaktiviteter og spisesteder. Spisestedene serverer mat om kvelden frem til ca. midnatt. 
Her er det også minibanker.
Fra Valle Marina er det ca. 3 km til Puerto Rico og Arguineguín.
Drosje koster ca. 4-5 euro.

Fotogalleri

Bestill nå

Telefon: + 34 928 150222
E-post: info@vallemarina.no 

KONTAKTSKJEMA

Vi hjelper deg gjerne med å svare på dine spørsmål