site creation software

Bo/Leilighet
Valle Marina

Leilighetene på Valle Marina er lyse og trivelige. De er på ca. 48 m2, bestående av stue og to soverom. Et dobbeltrom og et enkeltrom, men mulighet for en ekstra seng. Stuen har åpen kjøkkenløsning med kjøleskap, elektriske kokeplater og kjøkkenutstyr for fire personer. Alle leilighetene har eget bad med toalett og dusj eller badekar, safe, og flatskjerm i stuen. Leilighetene har enten egen terrasse i første etasje eller balkong i annen etasje. Flere leiligheter kan brukes av rullestolbrukere. Det følger med et lite og et stort håndkle per person til bruk i leiligheten. Man kan også få et strandhåndkle som man kan bruke ved bassenget og stranden mot et depositum på 5 euro. Dette ordnes i resepsjonen. Rengjøring utføres 5 dager i uken, det er ikke rengjøring torsdag og søndag. Sengetøy byttes en gang i uken og håndklærne 3 ganger i uken. Eventuelt etter behov.

Trenger du å vaske klær kan du benytte en industriell vaskemaskin som vasker klær opp til 40º, og tørketrommel tilgjengelig i eget felles vaskerom. Det koster 3 euro per vask, inkludert allergivennlig vaskemiddel (vasking over 40º i denne vaskemaskinen kan føre til falming eller at klær krymper).


Flatskjermene er satt opp slik at man enkelt kan koble til for eksempel spillekonsoller med HDMI-kabel. Kan også bruke inngangen til DVD/Blue-Ray-spiller med HDMI-kabel dersom man har det med. Alt slikt utstyr må tas med. Det er 4 ledige HDMI-kontakter på TV-en og en USB.ØNSKER VEDRØRENDE BOSTED
Man kan komme med eventuelle ønsker vedrørende bosted, som innkvartering i spesielle leiligheter, etasje og beliggenhet, men det kan IKKE garanteres. 

INTERNET OG MOBILDEKNING PÅ OMRÅDET
Det er god wifi-tilgang i leilighetene, på terrassene og i fellesområdene. Det er god 3G-dekning på hele området.

FUNKSJONSHEMMEDE
Våre reisemål og bosted er kun delvis tilrettelagt for rullestolbrukere og personer med gangbesvær. Det er bakker/trapper og ikke heis på anlegget, men det går en terskelfri vei gjennom stedet og flere av leilighetene kan således nås uten trapper, men litt lengre vei. Det er viktig å oppgi bevegelsesbegrensninger ved bestilling slik at det kan bli tatt hensyn til ved plassering. Vi gjør oppmerksom på at badene i leilighetene ikke har snusirkelkrav for rullestol som definert i norske byggeforskrifter, og at døråpninger i leilighetene er 69 cm, og inngangsdør er 79 cm. Reisende må bestille og bekoste eventuelt spesialutstyr til egen funksjonshemming selv. Det kan f.eks. gjøres fra www.solmobility.com, som også har nettsider på norsk.

Bestill nå

Telefon: + 34 928 150222
E-post:  infonorsk@vallemarina.es

KONTAKTSKJEMA

Vi hjelper deg gjerne med å svare på dine spørsmål


BASIC INFORMATION ON DATA PROTECTION

Data controller

DET NORSKE HELSESENTER, S.A.

Address

C/ BJORN LYNG, Nº2, CP 35130, MOGÁN (Las Palmas)

Purposes

We will use your data to respond to your requests and deliver our services to you, including the e-commerce.

Marketing

We will only send you marketing correspondence if you have given your prior consent, which you can do by ticking the box for that purpose.

Lawful basis

We will only process your data if you have given your prior consent, which you can do by ticking the box for that purpose.

Recipients

Generally, only our members of staff who have been duly authorized may access the data that you have provided.

Your rights

You have the right to know what information we hold about you, to rectify it and to erase it, as explained in the additional information available on our website.

Additional information

For more information, please see

PRIVACY POLICY” on our website.