web maker

Gjør din bestilling nå
valle marina

Telefon: + 34 928 150222
E-post: info@vallemarina.no

KONTAKTSKJEMA

Vi hjelper deg gjerne med å svare på dine spørsmål
Betaling
Betaling for oppholdet forfaller en måned før ankomst. Betales ikke oppholdet innen fristen kan oppholdet avlyses uten varsel.
Avbestilling
Ved avbestilling refunderes kostnadene så fremt avbestillingen finner sted senest 30 dager før oppholdet skulle startet. Ved avbestilling mindre enn 30 dager før oppholdet skulle startet, refunderes 50 % av oppholdskostnaden. Ved avbestilling mindre enn 10 dager før oppholdet skulle startet, refunderes ikke noe av oppholdskostnaden. Reglene gjelder uansett avbestillingsgrunn, også dokumentert egen sykdom. NAAF oppfordrer reisende til å tegne reiseforsikring, for å derigjennom kunne ha mulighet til å dekke slike utgifter. Refusjon ved avbrutt opphold, uansett grunn, gis ikke. Igjen vil eventuell egen tegnet forsikring kunne dekke slike hendelser.
Hva inngår i bestillingen
Prisen gjelder for selve oppholdet i leilighet på stedet. All reise til og fra Gran Canaria og Valle Marina lokalt dekkes av den reisende selv. Inkludert i bestillingen er leilighet med selvhushold for det bookede antall personer. Det følger med et lite og et stort håndkle per person til bruk i leiligheten. Man kan også få et strandhåndkle som man kan bruke ved bassenget og stranden mot et depositum på 5 euro. Dette ordnes i resepsjonen. Rengjøring utføres 5 dager i uken det er ikke rengjøring torsdag og søndag. Sengetøy byttes en gang i uken og håndklærne 3 ganger i uken. Eventuelt etter behov. Det leveres en pakke med vanlig forbruk av oppvaskmaskinpulver/tablett til oppvaskmaskin, kaffefilter samt klut og kopphåndduk per leilighet. I prisen inngår også fri tilgang til hovedbassenget, som har badevakt hver dag fra 09-17. For egen kostand har du tilgang til treningssenter og treningsapparater hver dag til fastsatte tider (stengt i julen og om sommeren). Bruk av fysioterapi eller deltagelse i organisert trening kan man booke selv for egen kostand (se informasjonsskrivet).