simple website templates

Haz ahora tu Reserva

Beliggenhet Valle Marina

Valle Marina ligger lunt og rolig til ca fem minutters kjøretur fra den “norske” byen Arguineguin på sydspissen av Gran Canaria. Flotte turmuligheter både for de som liker å gå i fjellterreng og for de som vil se sjø og strand. Gangavstand til ferieanlegget Anfi del Mar der det finnes flott oppbygget strand. Det er kun et kvarters bil eller busstur til den vakre fiskerlandsbyen Puerto de Mogan, og med den nye motorveien tar det heller ikke lang tid til kjente feriesteder som Playa del Ingles og San Agustin, eller til den flotte hovedstaden Las Palmas.

Transport fra flyplassen til Valle Marina
Du finner taxi og buss på utsiden av terminalbygget på flyplassen.Taxi finnes på utsiden av terminalen ved ankomst. Det koster cirka 50-60 euro, og tar cirka 30 min. Buss 91 stopper ved utgang i 2. etg på flyplassen. Nærmeste stopp til Valle Marina er Anfi del Mar. For spesialtransport kontakt Valle Marina-resepsjonen direkte
 (se kontaktinfo side). Må bekostes 
av den avden reisende.Dersom man ønsker leiebil kan man bestille det i respesjonen på Valle Marina, men kan også selvsagt bestilles direkte på flyplassen dersom man ønsker det. Bekostes også av den reisende.

Telefon: + 34 928 150222
E-post: info@vallemarina.no

KONTAKTSKJEMA

Vi hjelper deg gjerne med å svare på dine spørsmål