Mobirise

Medisinsk hjelp

Anlegget har avtale med et spansk sykehus i Meloneras (Hospital San Roque) om å daglig sende en lege til anlegget for å ivareta alle nødvendige behov på stedet. Etter avtalen skal sykehuset også kunne sende en lege til et hvert tidspunkt på døgnet dersom det skulle oppstå en nødssituasjon. De snakker engelsk.
Vi anbefaler alle å ha en god reiseforsikring, som også dekker sykehusopphold og medisinsk hjelp. Det norske helsekortet gir kun tilgang til offentlige sykehus på Gran Canaria og mye er privatisert, også syketransport. Reiseforsikring med dekning for medisinsk hjelp anbefales på det sterkeste. 

Åpningstider og språk

Resepsjonen er betjent av skandinavisktalende personell. Det er nattevakt i resepsjonen hele natten men han eller hun snakker muligens kun spansk.
Butikken: Mandag til lørdag fra 08:30 til 20:30, og søndag fra 08:30 til 14:30
Snack-Baren: 07.30 til 23.00 alle dager (den er stengt i august).
Personalet på restauranten snakker spansk og en del engelsk, på butikken snakker de kun spansk.

Norske aviser og blader

Resepsjonen selger dagens VG og norske ukeblader i vintersesongen.

Husdyr

Det er ikke tillatt med husdyr på området.

Insekter og små krypdyr

Det er generelt lite insekter på området. Enkelte ganger kan plagsomme mygg fra Afrika dukke opp. Området er rikelig beplantet, og småkryp kan av og til forekomme. Det er mange firfirsler på området, som for øvrig er fredet etter spansk lov. 
Disse skal ikke mates!
På Gran Canaria er det kakerlakker, men Valle Marina har ikke store problemer med de på området, selv om de en av og til kan være i leiligheten. De er ikke farlige og holder seg på gulvet.

Takk for at du ikke bruker
PARFYME
på Valle Marina

KONTAKTSKJEMA

Vi hjelper deg gjerne med å svare på dine spørsmål